rekenmachine in het (kunst)gras

Financiële administratie

Uit onderzoek is gebleken dat voor veel ondernemers het doen van de administratie het grootste struikelblok is. De ondernemer heeft te weinig kennis in huis of te weinig tijd. Er is altijd een reden te vinden om deze zeer belangrijke taak uit te stellen.

Mocht ook jij opzien tegen het doen van je financiële administratie dan kan Gras Finance je daarbij ondersteunen.

Het is namelijk heel belangrijk dat je bedrijfsadministratie aan de volgende eisen voldoet.

Zo is het verplicht om een aantal onderdelen bij te voegen en te bewaren: de urenregistratie, facturen, bankafschriften, reiskosten, rittenadministratie en overige (kassa)bonnen. 

Vervolgens krijg je ook nog te maken met voorraadadministratie, in- en verkoopadministratie, onroerende zaken of de huur van een bedrijfspand.

Op het gebied van ondersteuning van uw Financiële administratie zijn er verschillende mogelijkheden.

 • De “schoenendoos” methode
  U levert al uw documenten die ook maar iets te maken hebben met uw financiële administratie bij ons in en wij zorgen ervoor dat u aan het einde van de rit een overzichtelijke rapportage heeft die u zo aan de belastingdienst kan overhandigen.
 • De “we doen het samen” methode
  Wij komen bij u langs of u komt bij ons langs met uw administratie en samen zorgen we ervoor dat er een overzichtelijk rapport ontstaat dat u zo aan de belastingdienst kan overhandigen
 • De “wij controleren” methode
  Veel ondernemers zijn prima in staat om de boekhouding zelf uit te voeren, maar voor de zekerheid willen zij dit toch nog graag door een professional laten controleren.
  Ook hiervoor kunt u gebruik maken van de diensten van Gras Finance.

De kernwaarden voor onze financiële dienstverlening zijn betrouwbaar, betrokken en oog voor de ondernemer.