Tijdelijke ondersteuning
Ook voor tijdelijke ondersteuning door middel van detachering kunt u terecht bij Gras Finance.

  • Kleine - middelgrote ondernemers
    Als kleine zelfstandige of middelgrote ondernemer vindt u het misschien lastig om uw administratie op een goede manier in te richten.
    Ook hierbij kunt u rekenen op de deskundigheid van Gras Finance. Behalve voor het inrichten van uw administratie kunt u bij ons ook terecht voor tijdelijke ondersteuning bij het maken van een begroting of het opstellen van uw periodieke resultaten.

  • Grote nationale en internationale ondernemers
    Bij grote nationale en internationale ondernemers is het vooral belangrijk om continuïteit in het financiele proces te kunnen waarborgen. Echter zijn financieel medewerkers ook maar mensen en je zal altijd zien dat er in de drukste periode van het jaar iemand uitvalt door ziekte.
    Ook voor die gevallen kunt u terugvallen op Gras Finance. Robert is een zeer ervaren kracht en afgestudeerd Register Accountant met vele jaren werkervaring voor verschillende opdrachtgevers. Hij kan u ondersteunen bij het opstellen van jaarwerken en jaarrekeningen . Ook het doen van aangiftes met betrekking tot de omzetbelasting, inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting kunt u met een gerust hart aan Robert overlaten. Tevens is het mogelijk om Gras Finance een periodieke controle op de verwerking van uw administratie uit te laten voeren. Doet u de boekhouding liever zelf, maar vindt u het wel prettig als er iemand een oogje in het zeil houdt? Uiteraard behoort dat ook tot de mogelijkheden bij Gras Finance.