Waar staan wij voor?

Wij garanderen en regelen al uw financiële en fiscale zaken
stipt en correct met oog voor uw zaak

Gegarandeerd,
Regelen,
Alle financiële en fiscale zaken,
Stipt en correct

Gegarandeerd

Wij garanderen u dat wij er alles aan zullen doen om alle administratie op financieel en/of fiscaal gebied goed voor u te regelen. Of het nu gaat om het inrichten van de administratie van een startende ondernemer of het maken van de jaarrekening voor een multinational. Wij hebben alle kennis in huis om dit voor u te verzorgen. Nathalie heeft jarenlange ervaring op administratief gebied in allerlei verschillende midden- en kleinbedrijven. Robert is registeraccountant en jarenlang actief geweest als accountant bij een groot accountantskantoor. Op dit moment is Robert werkzaam als financieel controller bij verschillende grote bedrijven.

Regelen

Zoals al eerder vermeld kunnen wij alles van A t/m Z voor u regelen als het gaat om financiële en fiscale administratie, wilt u liever alles zelf doen en heeft u ons alleen nodig om uw belastingaangifte te doen? Ook dan bent u van harte welkom bij Gras Finance.

Al uw financiële en fiscale zaken

Voor een startende ondernemer is er andere ondersteuning nodig om zijn financiële en fiscale administratie op orde te krijgen dan voor een multinational die eigenlijk alles al op orde heeft, maar die graag zijn jaarrekening nog eens laat doorlichten door een onafhankelijke registeraccountant. Door de diversiteit aan ervaring van zowel Nathalie als Robert is Gras Finance in staat om allerlei verschillende soorten ondernemers hierin te begeleiden.

Stipt, correct en met oog voor uw zaak

Natuurlijk is het belangrijk dat u uw financiële en fiscale zaakje goed op orde heeft. Maar het is net zo belangrijk dat degene die u hierbij ondersteunen gevoel met uw onderneming hebben. Hiervoor bent u bij Nathalie en Robert aan het juiste adres. Met de grootst mogelijk inzet tonen zij betrokkenheid bij al hun klanten. Zo bent u verzekerd van de juiste partner voor al uw financiële en fiscale zaken en met oog voor u en uw zaak.